skip to Main Content

Uitdaging

Vandaag de dag sta je als ouder voor veel uitdagingen als het gaat om de opvoeding en ontwikkeling van je kind. In de meeste gevallen lukt het je als ouder prima om met die uitdagingen om te gaan, om oplossingen te bedenken en je kind te steunen, te adviseren en op weg te helpen. In sommige gevallen lukt dat niet en zie je dat jouw kind thuis of op school vastloopt, of gedrag vertoont waar jullie als ouders of de omgeving geen raad meer mee weten of moeite mee hebben. Dit kan voor veel spanning, onrust, machteloosheid en verdriet zorgen. Niet alleen tussen jou en je kind maar ook tussen jou en je partner en andere gezinsleden.

Opvoeden is hard werken

Het ouderschap is niet altijd gemakkelijk en gaat gepaard met twijfels en onzekerheden. Praten met familieleden, vrienden of bekenden over de problemen die jij ervaart als ouder, of die je hebt met je kind, is best moeilijk of in sommige gevallen zelfs onmogelijk. Daar kunnen veel redenen voor zijn, maar een veel voorkomende is wel dat ‘het gras bij de buren vaak zoveel groener lijkt.’

Als kindercoach kan ik jou als ouder helpen en bied ik graag een luisterend oor. Vaak is er moed voor nodig om hulp te vragen en kan het een hele stap zijn. Maar als je goed voor je kind wilt zorgen, moet je eerst goed voor jezelf zorgen. Hierbij hoort ook dat je hulp vraagt als je het zelf even niet meer weet, of als het niet lukt om er samen met je kind uit te komen. Dan kan input vanuit een andere hoek een nieuwe kijk op zaken geven, of een opening bieden tot verandering.

Ik help jou en je gezin graag op weg naar meer levensgeluk en innerlijke rust.

De coaching die ik bied, is onder andere gericht op:

  • Emoties uiten
  • Jezelf beschermen tegen negativiteit
  • Keuzes maken (ook voor jezelf!)
  • Grenzen aangeven en loslaten
  • Jezelf (en je kind) beter begrijpen
  • Rust en evenwicht vinden

Ruimte voor jouw verhaal

Kun jij op dit moment wel wat hulp gebruiken en ben jij op zoek naar een plek waar je in alle rust jouw verhaal kunt vertellen? In mijn praktijk is er altijd ruimte voor jouw verhaal. Bel me gerust als je vrijblijvend wilt kennismaken. Samen kijken we wat ik voor jou kan betekenen. Soms zijn een paar gesprekken al voldoende om verder te kunnen met meer rust in je hoofd en in je gezin!

Ik ben telefonisch of per e-mail bereikbaar. Mijn nummer is 06-28409746 of stuur een bericht naar info@beauvidacoaching.nl. Binnenlopen tijdens het inloopspreekuur kan natuurlijk ook.

Back To Top